хттп://azbyka.ru/religii/religioznost/Rouz_Pravoslavie_00g-all.shtml
Последний раз редактировалось: SaTorY (30.01.12 12:56), всего редактировалось 4 раз(а) (Обоснование : поправил ссылку (у вас пропадают символы подчеркивания))
Вы не подключены. Войдите или зарегистрируйтесь
Последний раз редактировалось: SaTorY (30.01.12 12:56), всего редактировалось 4 раз(а) (Обоснование : поправил ссылку (у вас пропадают символы подчеркивания))
от того и говорят Иисус Христос или Господь Иисус, бо Господь=Христос вот и взаимозаменяют)лу4 пишет:а от чего же то кричат и Веруют «Ей, гряди, Господи Иисусе!» (Откр. 23:20).
от чего мил бесенок ???
Бог простит тебе хулу на человека,лу4 пишет:прости меня SaTorY!
Иисус был рожден в мире сем и умер он на кресте, но воскрес Христос!лу4 пишет:Духом Святым говорят Верующие Православные Христиане потому что Веруют(
Откр .23:20 )))
Господь = Иисус
!!! Господь Иисус хулу на Духа Святога не простит не в этом веке, не в будущем!!!
а чем тебе не угодило место Богом данное свое?)лу4 пишет:молица)) царю)) мира сего)) оказывается! "он" тоже тормозок)) как и ты йог ))!! мой Царь Господь Иисус Аминь!!! SaTorY говориш молись "ему")) Я ЗАЙМУ ЕГО бывшее) МЕСТО))) МИЛОСТЬЮ БОГА МОЕГО !!!
лу4, вот поясни мне и себе почему тебя так манит имя Иисус и так отвращает Христос?лу4 пишет:я уже все сказал вы "йоги" не имеете в себе всеми своими практиками Духа Святого так как вы
"йоги"
НЕ верующие в Господа Иисуса!
лу4, ты слово "Христос" принципиально не употребляешь? почему? жареным пахнет?)))лу4 пишет:21. Не всяк глаголяй ми: Господи, Господи, внидет в царствие небесное: но творяй волю Отца моего, иже есть на небесех.
22. Мнози рекут мне во он день: Господи, Господи, не в твое ли имя пророчествовахом, и твоим именем бесы изгонихом, и твоим именем силы многи сотворихом?
23. И тогда исповем им, яко николиже знах вас: отидите от мене, делающии беззаконие.
(Св. Евангелие от Матфея 7:21-23) ты SaTorY согласен что нужно и Имя нашего Господа Иисуса глаголать и волю Отца
иже есть на небесех
Господа Иисуса творить???
творение воли Отца - есть пропуск в Царствие Небесное:лу4 пишет:21. Не всяк глаголяй ми: Господи, Господи, внидет в царствие небесное: но творяй волю Отца моего, иже есть на небесех.
22. Мнози рекут мне во он день: Господи, Господи, не в твое ли имя пророчествовахом, и твоим именем бесы изгонихом, и твоим именем силы многи сотворихом?
23. И тогда исповем им, яко николиже знах вас: отидите от мене, делающии беззаконие.
(Св. Евангелие от Матфея 7:21-23)
ты SaTorY согласен что нужно и Имя нашего Господа Иисуса глаголать и волю Отца
иже есть на небесех
Господа Иисуса творить???
42. глаголя: Отче, аще волиши мимонести чашу сию от мене: обаче не моя воля, но твоя да будет.
(Св. Евангелие от Луки 22:42)
2. Рече же им: егда молитеся, глаголите: Отче наш, иже на небесех, да святится имя твое: да приидет царствие твое: да будет воля твоя, яко на небеси, и на земли…
(Св. Евангелие от Луки 11:2)
...10. да приидет царствие твое: да будет воля твоя, яко на небеси, и на земли…
(Св. Евангелие от Матфея 6:10)